ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Elazığlı Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş, ölmeden bir süre önce çekilen videoda, “Eğer ölürsem biriniz veya kendi aranızda anlaşın bir şekilde, bir lösemili kız çocuğuna bakın. Bütün masraflarını karşılayın” vasiyetinde bulunmuştu.

Bir süre önce kurulan Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, şehidimizin bu vasiyetini yerine getirebilmek için anlamlı bir organizasyona imza atıyor. 17 Ekim Pazartesi Günü, Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek olan “Şehidime Son Görev” temalı kermesin tüm geliri lösemili çocuklara bağışlanacak.

Kermese Edirne Belediyesi’nin tüm müdürlüklerin katılacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Şehidimizin vasiyetini yerine getiriyoruz. Belediyemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarım bu konuda çok duyarlı. Belediyeye bağlı müdürlüklerin, Belediye Meclis Üyelerinin, kermesimize katılmak isteyen tüm üreten kadınların stant açacağı kermesimizin tüm geliri, şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın vasiyeti üzerine Lösemili çocuklara bağışlanacaktır. 17 Ekim Pazartesi Saat:10.00’da Saraçlar Caddesi’nde başlayacak olan bu kermese tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.