ŞEHİR TİYATROSU 15 İLÇEDE MİNİKLERLE BULUŞTU

ŞEHİR TİYATROSU 15 İLÇEDE MİNİKLERLE BULUŞTU

ŞEHİR TİYATROSU 15 İLÇEDE MİNİKLERLE BULUŞTU

MİNİKLER "KARINCA KARARINCA" İLE ÇOK EĞLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu il genelinde miniklerle buluşarak öğretici ve eğlenceli oyunlar sahnelemeye devam ediyor.

HBB Şehir Tiyatrosu kentin 15 ilçesindeki konteyner kentlerde depremzede miniklere ulaşarak sahnelediği oyunlarla miniklerin eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlıyor.

Son olarak Arsuz İlçesi Nardüzü mahallesinde bulunan konteyner kente misafir olan Şehir Tiyatrosu oyuncuları Karınca Kararınca adlı oyunu sahneledi.

Oyunu keyifle izleyen öğrencilerin yaşadığı mutluluk yüzlerine yansıdı. Oyunun sona ermesiyle birlikte başarılı tiyatroculara sevgi gösterisinde bulunan ve hatıra fotoğrafı çekilen çocukların neşesi görülmeye değerdi.

Öyküsünü Ahmet ÖNEL'in, yönetmenliğini ve yazarlığını Haluk YÜCE'nin yaptığı “Karınca Kararınca” adlı oyuna katılım sağlayan çocuklar ve aileleri bu güzel etkinlikleri vatandaş ile buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür ettiler.

Haberin fotoğraflarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://we.tl/t-MTTuZW6iTb

dh32cI7zqwpfytyevj89slnr.jpg

rxubw5nztdbmcaj6jsklwfpm.jpg

nkpyp4ow308vgIzvubk7t5os.jpg

1twauekzy0aoftevmgbym3zj.jpg

lsgmfqou58r3xyqxav1o4kd0.jpg

tf6zk3korvrzl29mxwwujlfu.jpg

zwdry2km0cgIvtlqxfkhh7ea.jpg

gdvgjelvphnwcso0x3ohyfqt.jpg

2rf5hkn7gvnouswlbcka9oge.jpg

d1aznqrgImgmaso5xe6jhi79.jpg

bepgancy4fscr7zkdmqpwk5q.jpg

t6sdjhtfgqfwxpjwhe93nxym.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.