Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin Temeli Atıldı

Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin Temeli Atıldı

 

8 bin metrekare alanda; kapalı semtpazarı, taziyeevi, aşevi, kütüphane, kadın sohbetevi ve muhtarlık binasıbulunacak.

 

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temeliniattı. Yüreğir Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ndeki törene siyasiler,milletvekilleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

GÜZEL İŞLERE BİR YENİSİNİ EKLEMENİNSEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

CHP YüreğirBelediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer veAyhan Barut, Şehit Erkut Akbay Mahallesi Muhtarı Selahattin Kılıç’ın ardındanhalka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Adana için güzel işlere bir yenisini eklemeninonurunu, gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

HALKIMIZA HİZMETE BIKMADAN, USANMADANDEVAM EDECEĞİZ

Adanalılarınkendisine güç verdiğini ve enerjisini hemşehrilerinden aldığını belirten BaşkanZeydan Karalar, halka hizmete bıkmadan, usanmadan devam edeceklerini kaydetti.Bölgeye verilen önemli hizmetleri anlatan Başkan Zeydan Karalar, “Bugünmahallemize ve bölgeye çok yararı olacak, güzel bir tesisin temelini atıyoruz.8 bin metrekare alanda kapalı semt pazarı, aşevi, kütüphane, muhtarlık binası,taziyeevi ve kadın sohbetevi bulunacak. Halkımıza hizmeti çoğaltaraksürdüreceğiz” dedi.

MALİ MUCİZEYLE BİRLİKTE DEVASA HİZMETLER

Başkan ZeydanKaralar, çok kötü durumda devraldıkları ve borcu gelirinin 4 katı olanbelediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirdiklerini ifade ederek, 3 altgeçit, 5 büyük bulvar yaptıklarını, 321 iş makinesi, 111 otobüs satınaldıklarını, 3 milyon tona yakın asfalt döktüklerini, Adana’da görülmemişoranda altyapı, yol, su, köprü ve diğer hizmetleri halkla buluşturduklarınıhatırlatarak, devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale geldiklerini kaydetti.Önümüzdeki dönemde yeni alt geçitler yapılacağını, metronun 2. etabının hayatageçirileceğini bildiren Başkan Zeydan Karalar, uygulanan mali disiplinle adetabir mali mucize gerçekleştirdiklerini ve devasa hizmetleri Adanalılarlabuluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Konuşmalarınardından Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temeli atıldı. 

7ewjpla8bmhjbizdnua5pdqx.jpg

qorfbtsyk28vpndiqdcukItx.jpg

uj6plfruzlkvog8rncsIgky4.jpg

9jakex5fp18hctu2ugwboyyl.jpg

xwIpmumdhwsvzb78ekcyoi4e.jpg

rmen7dk1nupatjeixh3pvuyh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.