Sekiz kadından sonsuz izler!

Sekiz kadından sonsuz izler!

Kültür ve sanatın merkezi haline gelen Maltepe'de “Sekiz Sonsuz Kadından İzler” isimli karma resim sergisi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.

Kültür ve sanatın merkezi haline gelen Maltepe'de “Sekiz Sonsuz Kadından İzler” isimli karma resim sergisi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı. 

Maltepe Belediyesi’nin Nisan ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergide ressam Didem Öztürk önderliğinde Aynur Civelek, Refika Odacı, Reyhan Karahasan, Serpil Demirci, Şükran Demirci, Zehra Altın ve Ziynet Uzuner’in eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Açılış töreninde konuşan Didem Öztürk sergideki çalışmalarında objektif unsurlardan sıyrılarak kişisel duygu ve izlenimlerini tuvallerine aktardıklarını ifade ederek “Özellikle doğadaki unsurların ritim ve hacimlerini kalın dokularla destekledik. Dışa vurumculuğumuzun altını çizdik. Her birimizin farklı duygu ve renkleriyle ortaya çıkardığı bu özgün resimler bizi her zaman destekleyen ailelerimiz ve siz değerli dostlarımızla birlikte elbette bugün burada daha da güzelleşiyor, taçlanıyor.” dedi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a serginin açılışına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Öztürk “Bu vesileyle Kültür Merkezimize adını veren tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanı Sayın Türkan Saylan Hanım’ı da saygıyla anıyoruz.” diye konuştu. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zeynep Hayman tarafından Didem Öztürk’e günün anısına el yapımı tabak takdim edildi. Sergi 8 Mayıs’a dek Galeri Maltepe’de ziyarete açık olacak. (27.04.2022)

Tarih : 27.04.2022 Haber Fotoğrafları

2aam6yklsmexufhqwojzzfrp.jpg

I7pavupr5dotq9mfwmrdsk1h.jpg

xrljy1sftxtslmboq8cdgaf0.jpg

rtfckvqzmgdhurkiyoq7sjmo.jpg

vjjmsoktaafwycrehylxbbnr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.