Selçuk Hiçsonmez, " Almanya'da CHP Güçleniyor"

Selçuk Hiçsonmez, " Almanya'da CHP Güçleniyor"

Avrupa ‘da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya başta olmak üzere CHP nin yurt dışı örgütlenmesi çalışmaları Genel Merkezin gayret ve yardımları ile tamamlandı. 16 Şubat itibariyle de Almanya daki Eyalet seçimleri de bitti. Kuruluşunda

CHP Parti üyesi  iş adamı İnş.Yük.Müh. Selçuk HİÇSÖNMEZ ‘ de Genel Merkezin   bilgisi  dahilinde  Eyalet yönetimlerine  destek olmak üzere sık sık    Almanya ya   gittiği  öğrenildi

İstanbul Ses Gazetesi'nin haberine göre, Almanya daki birçok STK  ve Türk – Alman  Dernekleriyle yakın ilişki içinde olduğu anlaşılan Selçuk HİÇSÖNMEZ , STK ve diğer  Atatürkçü  Dernek  yönetici  ve üyelerinin  CHP  ye  üye  olmaları  konusunda  etkin  rol  oynamaktadır. CHP  nin   2015  seçim  bildirgesinde ki    “ Arsa bedeli alınmaksızın , maliyet fiyatına sabit ödemeli konut  sahibi olma “ projesinin de  fikir  babası olan Selçuk HİÇSÖNMEZ ‘in   gönüllülük  esasına  dayalı olarak  yaptığı bu  çalışmaları Genel Merkezin de  bilgisi  dahilinde   takdirle  karşılanıyor.

Selçuk HİÇSÖNMEZ ; Aralık ayının son günü CHP Genel Başkanının  daveti  üzerine Ankara ya  giderek  ve  öncelikle  Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu  ve  Gen. Baş.Yardımcıları  Haluk Koç , Tekin  Bingöl  ile  görüşerek bilgi  aktarımı  yapmış  ve  yeni  stratejiler  belirlenmiştir.

     Almanya da  geçmiş  dönemlerde  tam  olarak  yapılamayan  parti  tüzüğünün   incelenmesi   ile  Almanya  kanunlarına  göre  parti çalışmalarının  programlanması   gibi  konulara öncelik  verilerek  çalışmalara devam  edilmesine  karar  verilmiştir.  Bu  çalışmalar yapılırken de Almanya da ki    bilim , iş , sanat  dünyasının  önde gelen isimlerinin  yanında Almanya Sosyal Demokrat  Parti ile ilişkilerin  arttırılması  çalışmalarına  hız  verilmesinin  önemine de  değinilmiştir. Bu  konuda da  Almanya daki   STK  lar  ile  bazı Türk - Alman  Dernekleri  üzerinde  hatırı  sayılır  etkisi  olan Selçuk HİÇSÖNMEZ den de  direk  katkı  vermesi de  beklenmektedir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.