ŞEMSİPAŞA İLKOKULU’NDA BAYRAK TÖRENİ

ŞEMSİPAŞA İLKOKULU’NDA BAYRAK TÖRENİ

İstikbal’den İstiklal’e adıyla gerçekleşen bayrak töreni bu hafta Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın katılımıyla Aziz Mahmut Hüdayi Mahallemizdeki Şemsipaşa İlkokulu’nda gerçekleşti.

Başkanımız törende yaptığı konuşmada okulun bahçesinde bulunan pistin belediyemiz tarafından yapılacağının müjdesini vererek öğrencileri sevindirdi. Başkanımız aynı zamanda konuşmasında Sanayi Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği İstanbul Kalkınma Ajansı Projeleri (İSTKA) kapsamında gerçekleştirilen ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile belediyemizin ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakleriyle yürütülen “Meraklı Çocuklar Atölyesi” projesini öğrencilere anlattı.

Başkanımız, proje kapsamında temel olarak, sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı olan Üsküdarlı çocukların 21. yüzyıl girişimcilik becerilerini elde etmesi hedeflendiğini, çocukların kendi beceri ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlayacak, yaratıcılık, üretkenlik ve girişimcilik becerilerini ön plana çıkaracak, özgüvenli ve multi-disipliner yaklaşıma sahip olmalarını temin edileceğini, 21. yüzyıl girişimcilik becerileri ve geleceğin meslekleri hakkında farkındalıklarını arttıracak uygulamalar ve rehberlik danışmanlığı yapılacağını belirtti.

Bayrak töreninin ardından başkanımız öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Aynı zamanda sınıfları ziyaret eden yetkililer yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere başarılar diledi.

Iorqohc8kkvh7sjulme39tvy.jpg

kq1ixgvnkrox3snoeutjfm6f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.