“Serdar Kurşun aktif siyaset yapmalı”

“Serdar Kurşun aktif siyaset yapmalı”

30 Mart yerel seçiminde CHP Kağıthane Belediye Başkan Adayı olan Serdar Kurşun’un seçimden sonra pek fazla siyasi ortamlarda bulunmayıp, kendi kabuğuna çekilmiş gibi davranması, CHP’liler üzerinde burukluk yarattı.

Başkan adaylarını aktif siyasetin içinde görmek istediklerini belirten CHP’liler, “Sayın Kurşun, bizim için çok değerli bir insan. Hem işadamı, hem siyasetçi hem de dost olarak her zaman yanımızda görmek, bilgi ve tecrübesinden yararlanmak istiyoruz” dediler.

Siyasetin uzun bir maraton olduğunu, bu yolda kişinin önüne çıkan engellerden yılmaması gerektiğini söyleyen CHP’nin önde gelen siyaset adamları, “Başkan adayımız Serdar Kurşun, eğilim yoklamasında en yakın rakiplerine büyük fark atarak aday olup, seçimde de azımsanmayacak bir oy oranına ulaşmıştır. Bu nedenle bundan sonraki siyasi faaliyetler içinde de aktif olarak yer alıp, yol ve yön gösterici olmasını bekliyoruz” dediler.

Halkın içinden biri olarak doğal yaklaşımları ile seçmen kitlesinin sevgisini kazanan Serdar Kurşun’un, siyasi yoldaşları tarafından dile getirilen isteğe sıcak bakması ve Kağıthane’deki siyasi faaliyetlerini kaldığı yerden devam ettirmesi bekleniyor.

,   , ot , Serdar Kurşun, Serdar Kurşun , Serdar Kurşun, CHP Serdar Kurşun, Serdar Kurşun aday,Serdar Kurşun Kağıthane, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun nereli, serdar kurşun istinye park, serdar kurşun şişli, serdar kurşun teknolium, serdar kurşun ottimo, serdar kurşun chp, serdar kurşun osmancık sisli, sisli belediyesi, serdar kursun, chp sisli belediye baskan adayi serdar kursun,  chp sisli adayları

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler