Serder Dayanışma Derneği’nden, görkemli iftar

Serder Dayanışma Derneği’nden, görkemli iftar

Başkanlığını Ali Ateş’in yaptığı, Serder Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Sinoplularla bir araya geldi. Gültepe Kent Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine yoğun bir katılım vardı.

Serder dernek üyelerinin yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Sinop’tan gelen davetlilerin katıldığı programda, yenilen yemeklerin ardından hep birlikte ülkemiz ve islam âlemi için dualar edildi.

 İftar programına gösterilen ilgiye de teşekkür eden Serder Dayanışma Derneği Başkan Ali Ateş “ Bizi yalnız bırakmayan Sinop’lu hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Bugün burada eski başkanlarımız var. Bugüne kadar hizmet eden tüm başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Böyle bir derneğin başkanı olmaktan onur duyuyorum. Yaşadıkları mahallelerinin ve ilçemizin kalkınmasına katkı sunan, doğduğu toprakları unutmayan ama doyduğu toprakları da memleket olarak benimseyen siz değerli Sinoplu hemşerilerimiz nezdinde tüm ilçe halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.  Bu noktada ilçemize değer katan tüm Sinop’lu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gecemiz mübarek olsun, Rabbim hayırlarınızı kabul buyursun.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.