Serebral Palsi Hastaları Unutulmadı

Serebral Palsi Hastaları Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi, 6 Ekim DünyaSerebral Palsi Farkındalık Günü’nde, ilçedeki serebral palsi hastası çocuklarıziyaret ederek, hediyeler verdi.

6 Ekim Dünya Serebral Palsi FarkındalıkGünü’nde ilçe genelindeki çocukları yalnız bırakmayan Esenyurt Belediyesiekipleri, ilçede bu hastalığı taşıyan çocukları evlerinde ziyaret etti.Çocuklara hediyeler veren belediye yetkilileri, ailelerin sorun ve önerilerinidinlemenin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’unselamlarını iletti. Bugünü unutmadıkları için belediye ekiplerine teşekkür edenaileler, duygu dolu anlar yaşadı.

“Duygu Dolu Anlar Yaşadım”

Belediyenin her zamanyanlarında olduğunu belirten İzafet Kaya şöyle konuştu: “Bugün bizi unutmayıpevimize geldiler. Sorun ve önerilerimizi dinleyerek, bizim yanımızda oldular.Beni ve çocuklarımı düşünüp, bugüne özel olarak ziyaret etmeleri beni hem çokmutlu etti hem de duygulandırdı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’unselamlarını da ilettiler. Ben Başkanımızdan çok memnunum. Buradan kendisine deteşekkürlerimi iletiyorum.”

d65klkz7blhxprjyufdvuefc.jpg

8s3tmIvdrk6by02opl7cecxg.jpg

rqvh0325ienjnkzpajceIlbs.jpg

fwu4Iol2gsrpmpzo5qfcqbme.jpg

svdsm3egelzchIzpmygpanfn.jpg

cwxnjfk02nbghhufrdwavkud.jpg

otazb7zekutwac8pxpqecjn3.jpg

oqx4Ic3gghttufjns0v6vp97.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.