SERGİ: MİNİK ELLERLE DÜŞLERE YOLCULUK

SERGİ: MİNİK ELLERLE DÜŞLERE YOLCULUK

“Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” Projesi kapsamında yapılan eğitimlerimizin sonucunda çocuklarımızın bir yıl boyunca yapt..

“Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” Projesi kapsamında yapılan eğitimlerimizin sonucunda çocuklarımızın bir yıl boyunca yaptığı çalışmaları “Minik Ellerle Düşlere Yolculuk” isimli sergimiz ile 13- 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında sizlerle buluşturuyoruz.

Kuruluşundan günümüze dek özellikle sanat faaliyetlerine bir “ihtiyaç” olarak yaklaşan belediyemizin bünyesinde gerçekleşen derslerimizde, çocuklarımızı sanatla tanıştırırken öncelikli amacımız, onların hayal gücü ve yaratıcılıklarına katkı sağlamak ve aynı zamanda oluşturulan sanatsal alt yapı sayesinde kendilerini özgürce ifade edebilen parlak gençler olarak yetiştirmek.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nde eğitimlerine devam eden, 7-12 yaş arası, yaklaşık 250 öğrencimizin kendi hayal dünyalarını yansıttıkları, rengârenk ve umut dolu bir geleceğe işaret eden resimlerini sizlere sunuyoruz.

 

Sergi Tarih : 13 - 20 Mayıs

Sergi Açılış : 13 Mayıs Pazar

Saat: 14.00

Yer : MSKM


Kaynak: Ataşehir Belediyesi
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.