Serkan Boran’dan ‘Bir Tel Bir Nefes’ konseri

Serkan Boran’dan ‘Bir Tel Bir Nefes’ konseri

Müzisyen Serkan Boran, halk müziği sanatçısı Aysel Yakupoğlu’nu konuk ettiği “Bir Tel Bir Nefes” isimli dinletiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sah

Serkan Boran’dan ‘Bir Tel Bir Nefes’ konseri

Müzisyen Serkan Boran, halk müziği sanatçısı Aysel Yakupoğlu’nu konuk ettiği “Bir Tel Bir Nefes” isimli dinletiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Boran, sanatçı Mazlum Çimen’in Sivas katliamında kaybettiği babası halk ozanı Nesimi Çimen için yazdığı “Sen Bende Gittin Gideli” isimli türküyü seslendirerek yüreklere dokundu. Boran, “Bozkırın Tezenesi” Neşet Ertaş’ı “Nar Tanesi” isimli türküsüyle andı. Halk müziğinin sevilen türkülerini söyleyen Boran’a dinleyicilerde eşlik etti. Karadeniz yöresinden türkülere de yer veren Boran, dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Daha sonra sahne alan Aysel Yakupoğlu, güçlü yorumu ve sesiyle sevenlerini mest etti. (04.12.2019)
Kaynak: Maltepe Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.