Seval Özkan, Sahrayıcedit Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Seval Özkan, Sahrayıcedit Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Seval Özkan, genel seçim heyecanının yaşandığı bugünlerde Kadıköy ilçesine bağlı Sahrayıcedit mahallesinde muhtarlık seçimlerinin heyecanını da yaşamaya başladı.

Mahallenin muhtarının hayatını kaybetmesinin ardından yeni bir muhtar seçecek olan mahallede, bir önceki seçimlerde çok az bir farkla ikinci olan Seval Özkan'da en önemli muhtar adayı.

Çağdaş, demokrat, Atatürkçü, çevreci ve yenilikçi bir aday olan Özkan, 'yeni bir anlayış, projeler, belediye ve diğer kurumlarla etkin iletişim ve işbirliği ile çağdaş bir Sahrayıcedit' için çalışacağını belirtiyor.

Seval Özkan kim?

Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Özkan, Marmara Üniversitesi'nde Uluslararası Bankacılık ve New York'ta Bilgi Sistemleri Yöneticiliği alanlarında yüksek lisans yaptı.

Bankacılık sektöründe değişik bankalarda hazine ve bilgi sistemleri bölümlerinde çalışan, çiçeği burnunda muhtar adayı:

" Sivil toplum kuruluşlarında çalışmanın bir hayat tarzı olduğunu ve tüm vatandaşların görevi olduğunu düşünüyorum. Pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak çalışıyorum" dedi.

'Neden muhtar adayıyım'

"Mahalle sakinlerinin, her sokağın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda, belediye, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde uygulanacak projelerle yepyeni, daha yeşil ve bakımlı çağdaş bir Sahrayıcedit'te yaşamak için muhtar adayıyım."

'İletişim bilgilerimi paylaşıyorum'

'Seçim sürecinde ve daha sonrasında halkın bana her an ulaşabilmesi için cep telefonu numaramı ve e mail adresimi de veriyorum. Bu şekilde vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlardan anında haberdar olabileceğim ve çözüm konusunda da daha hızlı hareket edebileceğim.'

İletişim Bilgileri: 0532 347 35 30,  ozkanseval@yahoo.com, www.sevalozkan.com

 Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı,  Seval ÖZKAN, Seval Özkan kimdir, Seval Özkan, Seval Özkan Kadıköy, sahrayicedit muhtarı kim, Seval Özkan muhtar, Seval Özkan chp,  muhtar Seval Özkan, sahrayicedit muhtarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum