Seval Özkan'ın konugu Celal Dinçer Sahrayıcedit’te

Seval Özkan'ın konugu Celal Dinçer Sahrayıcedit’te

İstanbul Birinci Bölge Milletvekili ve İçişleri Komisyon Üyesi Celal Dinçer, Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti.

 CHP Parti Meclis Üyesi Sevnur Yıldırım ile birlikte Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Celal Dinçer, Mahalle Muhtarı Seval Özkan ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin muhtarlıklar ve mahalle ile ilgili sorularını cevaplayan Dinçer, mahallelinin isteklerini ilgililerle paylaşacağını ifade etti. Milletvekili Dinçer ve Muhtar Özkan, geçtiğimiz aylarda Sosyal Gelişim Enstitüsü (SOSGED) tarafından verilmiş olan “Yaşama Dokunanlar” ödülünü almışlardı.

Muhtar Özkan, milletvekili Celal Dinçer’e mahallelinin sorunlarını dinlediği ve soruları cevaplandırdığı için teşekkür etti.

 Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı,  Seval ÖZKAN, Seval Özkan kimdir, Seval Özkan, Seval Özkan Kadıköy, sahrayicedit muhtarı kim, Seval Özkan muhtar, Seval Özkan chp,  muhtar Seval Özkan, sahrayicedit muhtarı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.