SEVGİLİLER GÜNÜ YARIŞINDA ENGELLİ KIZI İLE BİRİNCİ OLDU

SEVGİLİLER GÜNÜ YARIŞINDA ENGELLİ KIZI İLE BİRİNCİ OLDU

SEVGİLİLER GÜNÜ YARIŞINDA ENGELLİ KIZI İLE BİRİNCİ OLDUAvcılar'da, 14 Şubat Sevgililer Günü Çiftler Koşusu düzenlendi. Sevgi dolu anların yaşandığı koşuda 150 koşucu soğuk havaya rağmen kıyasıya yarıştı. Birincilik ipini ise yarışmaya engelli kızı ile birlikte katılan baba Yaşar Bıçakçı ve kızı Işıl Duygu Bıçakçı çifti göğüsledi.SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ÇİFTLER SEVGİ İLE KOŞTUAvcılar Belediyesi, 14 Şubat Günü nedeniyle "Sevgililer Günü Çiftler Koşusu" düzenledi.Avcılar Sahil'de ge

Koşucular, Avcılar Sahil boyunca 4 kilometre gidiş, 4 kilometre geliş olmak üzere toplam 8 kilometre koşarak yarıştı. Soğuk havaya rağmen temponun hiç düşmediği yarışmada çiftleri ısıtan “sevgi” oldu.

BABA VE ENGELLİ KIZI KÜRSÜDE

150 sporcunun start aldığı çiftler koşusunda birincilik ipini; yarışmaya engelli kızı ile birlikte katılan baba Yaşar Bıçakçı ve kızı Işıl Duygu Bıçakçı göğüsledi.
Rüzgara karşı koşmanın zor olduğunu belirten baba Bıçakçı; “Kızım koşulara katılmayı çok seviyor. Daha önce İstanbul Yarı Maratonu’nda koştuk. Güzel bir etkinlik oldu, başkanımız Turan Hançerli’ye teşekkür ediyoruz. İlk defa böyle güzel bir etkinliğe katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
        
“Sevgililer Günü Kutlu Olsun”

Yarışmanın ardından koşucular ödüllerini veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; " Bugün sevgililer koşusu gerçekleşti. 8 kilometrelik bir parkur. Hava soğuk ama sevgililer sonuna kadar koştu. Bu gün burada sevginin sıcaklığını hissettik. Bizde birinci olduk ama evimizin birincisi olduk. Bu parkur bir çok kez kullanıldı ve bundan sonra kullanmaya devam edeceğiz. Sevgi her şeyi güzelleştirir, geleceğin bugünün güzel olmasını sağlar. Ben tüm insanların sevgililer gününü kutluyorum” dedi.

Yarışmada Dereceye Girenler: 

1.
57 Numara - Duygu Bıçakçı - Yaşar Bıçakçı
2. 40 Numara - Peri Su Ögen - Sadi Özgen
3. 67 Numara - Çığıl Uzun - Mustafa Yılmazer
4. 22 Numara - Songül Erkale - Mustafa Erkale
5. 26 ve 69 Numara - Humar Bagirova - Nurettin Akbay / Necla Albayrak - Hilal Albayrak
6. 47 Numara - Ece Kayış - Mustafa Kayış
7. 24 Numara - Nesibe Şanlı - Ayhan Kıravat
8. 73 Numara - Tülin Bayraktar - Remzi Gümüş
9. 16 Numara - Ayşe Uzun - Önder Uzun
10. 19 Numara - Umida Aktaş - Tuncay Kumaş

zm0il48ktmt2nogeurnzqygp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.