SEYDİŞEHİR'DE ÖRNEK FIRINDAN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

SEYDİŞEHİR'DE ÖRNEK FIRINDAN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Seydişehir Alaylar 2 Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Kral Ekmek Fırını, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imzası attı.

Fırın İşletmecisi Hüseyin Kızılcadam tarafından başlatılan kampanya kapsamında koronavirüs nedeniyle işinden çıkarılan vatandaşlara günlük ihtiyacı kadar ekmek ücretsiz verilmeye başlandı. Bu güzel proje vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 

Hayata geçirdikleri uygulamanın tüm fırınlara örnek olmasını isteyen fırın sahibi Hüseyin Kızılcadam, işten çıkarılan vatandaşlara el uzatmanın ve onları sahiplenmenin önemini vurguladı. Kızılcadam; "Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda koronavirüsten dolayı işi ile alakalı sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kol kanat gererek bu birlikte mücadele gününde büyük bir destekle ekmek ihtiyaçlarını süreç boyunca karşılayacağız. Bizim geçmiş kültürümüz gereği dayanışma ve komşuluk değerlerimiz insanlık borcudur" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.