ŞEYHDER’de tapu sevinci...

ŞEYHDER’de tapu sevinci...

Şeyhhüseyi̇n Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği̇ Başkanı Yaşar Coşkun, derneklerine kazandırdıkları mülkün tapusunu sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınla paylaştı

Şeyhhüseyi̇n Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği̇ (ŞEYHDER) üyeleri hemşerilerine bundan böyle derneğe ait mülkünde hizmet verecek. 

Derneğe, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamlarının desteğiyle Esenler Havaalanı Mahallesi’nde bir mülk kazandırıldı. Yeni hizmet mekânının mutluluğu Esenler’de yönetim kurulunun katılımı ile gerçekleşen toplantıda anlatıldı.  

Mülk kazandırma müjdesini ŞEYHDER Başkanı Yaşar Coşkun açıkladı. Düzenlenen program Sinop Dergisi tarafından canlı yayınla dünyanın her yerindeki Sinoplulara ulaştırıldı. 

Hemşerileri ile çıktıkları yolda yeni bir şeyler katarak ilerlediklerini belirten Yaşar Coşkun, “2015 yılında yönetim kurulumuz toplanarak derneğimizi Esenler’de kurdu. 
O günden bugüne derneğimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  
Sloganımızı ‘Sen hak ettin Şeyhhüseyin Köyü’ diye belirledik ve o günden bu yana yolumuza devam ettik.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir miras bırakmayı daima görev biliyoruz. Birlikte yol aldığımız 6 yılın sonunda Havaalanı Mah. Uludağ Caddesi 54 numarada derneğimizin mülkünü almış bulunuyoruz. 
Mülkümüz derneğimizin üyelerine ve Sinoplulara hayırlı olsun. 

Canla başla çalışan arkadaşlarımız 62 gündür bizleri yalnız bırakmadı ve 62 günlük bir çalışmayla tapumuzu aldık. 

İstanbul’un 39 ilçesinde en az bir Şeyhüseyinli ikamet etmektedir. 
Arayıp sorduk çok yorulduk ama sonuçta geleceğe bir miras bıraktık. 

Hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. Yönetim kurulumuzla bir sinerji oluşturduk. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.  Herkesin burada hakkı hukuku var. 

Başkanvekilimiz Mustafa Acar 85 yaşında kendisine vefa borcumuz var. Kendisine ve tüm emeği geçenlere bir kez daha altını çizerek teşekkür ediyorum” dedi. 

5000 KİŞİLİK FESTİVAL ALANI 

Çıktıkları yolda destekçilerinin de olduğunu ifade eden Yaşar Coşkun, “SİNDEF’e üye bir derneğiz. Derneğimiz bir adım ilerlemişse SİNDEF’e vefa borcumuz vardır. 

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran geç saatlerde de olsa bizi arayıp sorunlarımızla ilgilendi. 
Bir önceki genel başkanı Engin Kırmızıgül’e de teşekkür ediyorum. 
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a, AK Parti Milletvekili Nazım Maviş’e, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’ede buradan selamlarımızı iletiyorum. 
2015 yılında kurulan derneğimiz yaratıcı hizmetlere imza attı. Köyümüzün girişine levhalar takarak duyurmak lazım dedik. Sonra 3 noktaya görkemli tabelalarla mahallelerimizin isimlerini yazdık. 
Bir noktaya daha tabela takacağız. Köyümüzün engebeli arazisinde yükseklerden çok güzel bir görüntüsü var ve 4 noktaya ay yıldızlı bayraklarımızı dalgalandırdık. 
Köyümüzde etkinliklerine ve cenazelere katılım sağladık. Müftülüğümüze bağlı 3 camimiz ve 1 mescidimiz var. 
Tamirat ve tadilatlarını da yaptık. 
Manisa’dan ve İstanbul’dan halı diktirdik. Camilerimizin ses düzenini yaptırdık.
Eksiklikleri gidermek için çalışıyoruz. 
Her mahallemizde camimiz yok. 
Dikmenden ezan okununca her bir noktada duyulacak merkezi ezan sistemi içinde müftülüğümüzün yönlendirmesiyle çalışmalar yağacağız. 
Derneğimiz piknik ve festival yapılması konusunda ön ayak olacak. 
5000 kişilik festival alanı kuracağız. 
Düğün ve etkinlikler yapılacak orada” diye konuştu 

Mutluluğunu paylaştı 

Derneğe mülk kazandırmanın mutluluğunu yönetim kurulu üyeleri ve Sinoplularla paylaşan Coşkun, “Biz işe balarken ‘bismillah diyeceğiz kollarımızı sıvayacağız bir dernek yeri kazandıracağız’ dedik. 
62 günde 115 bin TL bularak derneğimize mülk kazandırdık. Tüm yönetim kurulu üyelerime ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

573839bf-94a5-4b2e-839e-85d3eca2f63c.jpg

manset.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum