“Sıfır Atık” İçin Geldiler

“Sıfır Atık” İçin Geldiler

“Sıfır Atık” İçin Geldiler

Kırgızistan’daki 28 belediyenin üst yöneticileri “Sıfır Atık’ projesi hakkında detaylı bilgi almak için Zeytinburnu Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) tarafından düzenlenen bilgi ve tecrübe paylaşım programı kapsamında, 28 Kırgızistan üye belediyesi, “Çöpün Yeniden Değerlendirilmesi ve Sıfır Atık Projelerinde Belediyelerin Rolü” konusunda bilgi almak üzere Zeytinburnu Belediyesi’ne resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
Zeytinburnu Belediyesi’nin başarıyla yürüttüğü ‘Sıfır Atık” projesini yakından tanımak ve Kırgızistan’daki belediyelerde uygulamak için projeyi yerinde görmek isteyen yetkililer, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldılar.
Zeytinburnu Belediyesi tarafından hazırlanan “Sıfır Atık” Projesi konulu detaylı bir sunumunun ardından, Zeytinburnu Hizmet Binası’ndaki “Sıfır Atık” uygulamalarını yerinde gören heyet, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ve Kompost Tesisi‘ne sahip Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti.

“Sıfır Atık” İçin Geldiler






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.