ŞİLE KİTAP FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

ŞİLE KİTAP FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

Şile, 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve sanat Festivalinin ardından 28 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Şile, Kitap Festivaline ev sahipliği yapacak.

 

Şile, 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve sanat Festivalinin ardından 28 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Şile, Kitap Festivaline ev sahipliği yapacak. Bir birinden değerli yazarların katılacağı Deniz, Kum, Güneş ve Kitap sloganıyla Şile Kitap Festivali’nin 2. Sini düzenleyecek Şile Belediyesi, Tarih, Kültür ve Sanatın bir arada yaşadığı Şile’de Kitap okumayı sevdirmek, kitabın insan gelişimine önemini vurgulamak için okumanın, düşünmeyi ve anlamayı geliştireceği, insanlığı, milleti, tarihi, kültürü ve dünyayı anlamanın yolunun ise okumaktan geçtiği teması ile gerçekleştirilecek.

 

EN DEĞERLİ 10 GÜN, 18 YAZAR

 

Kalemleri ile milyonları peşinden sürükleyen ve insanlığa sundukları eserleri ile 18 değerli yazar 28 Temmuz-05 Ağustos tarihleri arası Şile Limanında okurlarıyla buluşuyor.

Söyleşilerin ve imza günlerinin olacağı Kitap Festivali boyunca 28 Temmuz’da Mv. İsmet UÇMA,          Mv. Erol KAYA, Mv. Hulusi ŞENTÜRK, Mv. Cengiz AYDOĞDU, Mv. Mehmet MUŞ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, 29 Temmuz Bahadır YENİŞEHİRLİOĞLU, Prof. Dr. Psikiyatrist Kemal SAYAR, 30 Temmuz Nurullah GENÇ, 31 Temmuz Wilco Van HERPEN, 1 Ağustos Hakan MENGÜÇ, 2 Ağustos İlknur BEKTAŞ, Savaş BARKÇİN 3 Ağustos Mehmet Ali BULUT, 4 Ağustos Erhan ALTUNAY, İlber ORTAYLI 5 Ağustos Erhan AFYONCU Şileli vatandaşlarla ve okurlarıyla buluşacak.

28 Temmuz - 05 Ağustos tarihleri arasında Şile Limanında gerçekleştirilecek 2. Şile Kitap Festivali’nde stantların açılışı 17.00’de söyleşiler ve imza törenleri ise 21.00’de gerçekleştirilecek.

Festival açılışı ise 28 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.