ŞİLE KÜLTÜR MERKEZİ PERDELERİNİ AÇTI

ŞİLE KÜLTÜR MERKEZİ PERDELERİNİ AÇTI

Şile Kültür Merkezi yeni dönem etkinlikleriyle, tiyatro ve konserleriyle hemşehrilerimizin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Hemşehrilerimiz için sosyal hayatı renklendiren, 7’den 70’e tüm Şilelilere yönelik etkinliklerin bulunduğu kültür merkezimiz

Şile Kültür Merkezi yeni dönem etkinlikleriyle, tiyatro ve konserleriyle hemşehrilerimizin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

   Hemşehrilerimiz için sosyal hayatı renklendiren, 7’den 70’e tüm Şilelilere yönelik etkinliklerin bulunduğu kültür merkezimiz, bu sezonun ilk gösteriminde yoğun ilgiyle perdelerini açtı.

EKİM’DE ON ÜÇ GÖSTERİM

   Şile Kültür Merkezimiz Ekim ayı boyunca iki sinema gösterimi, dört konser ve yedi tiyatro sahnesi ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Sinema salonunda ilk olarak 10/22 Ekim tarihleri arasında ‘’TOZ’’, 24/31 Ekim tarihleri arasında da ‘’MİRAÇ’’ isimli filmler gösterimde olacak. Giriş ücretleri ise yetişkin bilet fiyatı 4.00tl, indirimli fiyatı 2.00tl.

YENİ SEZONDA MUHTEŞEM KONSERLER

   Ekim ayı boyunca yapılacak olan gösteri kuşağında ünlü isimler Şile’de sahne alacak. Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Müşerref Akay konseri ile 7 Ekim’de kapılarını açan merkezimizde, 14 Ekim tarihinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Muzaffer Özdemir sahne aldı.

Ekim ayı boyunca Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçıları Bedia Akartürk ve Hilal Özdemir türkülerini hemşehrilerimiz için seslendirecek, tüm konser etkinlikleri Ekim’de saat 20.00’de başlayacak.

TİYATROLAR GÖZ DOLDURUYOR

     Ekim ayında da Şile’de tiyatrolar göz dolduracak. ‘’Obezitost’’ adlı çocuk oyunu ile perdelerini açan merkezimiz, ‘’Bilge Aşçı ve Çınar’ın Hikayesi’’ adlı çocuk oyunu ile miniklerimizin beğenisini kazandı. ‘’Güler Misin, Tüyer Misin’’ adlı yetişkin oyunu ile birlikte, 20 Ekim tarihinde oyunlarına devam edecek olan Kültür Merkezi, ‘’Temsil-i Şahane’’ adlı tiyatro oyunu ile Ekim ayı boyunca hizmet verecek.

Ekim ayında çocuklar unutulmadı. Minikler için Şile Kültür Merkezimizde beş tiyatro oyunu olacak. Minikler için etkinlik takvimi şöyle;

7.10.2017 – 12.00 Obezitos – Cumartesi

14.10.2017 – 12.00 Bilge Aşçı ve Çınar’ın Hikayesi – Cumartesi

21.10.2017 – 12.00 Süper Mario – Cumartesi

25.10.2017 – 10.30 Hayal Misin Gerçek Mi? – Çarşamba

28.10.2017 – 12.00 Karagöz Çanakkale Yolcusu – Cumartesi
Şile Kültür Merkezinde yapılacak olan etkinliklerde tüm Tiyatro ve Konserler ise ücretsiz.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.