ŞİLE STADI ÇALIŞMALARI HAYIRLI OLSUN

ŞİLE STADI ÇALIŞMALARI HAYIRLI OLSUN

Şile Yıldız Sporun Bölgesel Amatör Lige çıkması ile Şile İlçe Stadı’da tadilata girdi.

            Şile Yıldız Sporun Bölgesel Amatör Lige çıkması ile Şile İlçe Stadı’da tadilata girdi. Turizm, tarım, kültür ve tarih kenti olasının yanı sıra Şile Belediyesinin Şile’den ulusal ve uluslararası sporcuların yetiştirilmesi aynı zaman bir spor kenti de olması çalışmalarıyla birlikte Bölgesel Amatör Lige çıkan ve bir sonraki hedefi 3. Lig olan Şile Yıldız’a en büyük destek Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’ndan geldi. Şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı gece taraftarlara ilçe stadının yenileneceği ve spor konforuna kavuşturulacağı sözünü veren Can Tabakoğlu’nun yaptığı girişimlerle ilçe stadında yenileme çalışmaları start aldı.

BİR SONRAKİ HEDEF 3. LİG

            Başlayan ilçe stadı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tabakoğlu: “ Şile doğası, tarihi, turizmi, kültürü ile her zaman ön planda olan bir şehir. Bizler Şile’nin evladı olarak Şile için hayaller kurduk ve hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Şile Yıldız Sporumuz bu sene Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösterdi ve inanıyorum ki önümüzdeki sene de 3.ligde mücadele vereceğiz. Şile artık sporu ve sporcusu ile de ön planda olan bir şehir olacak. Olimpiyatlarda bayrağımızı gururla temsil eden sporcuların Şile’den çıkmaması için hiçbir sebep yok, bunun için gençlere imkan ve destek lazım, bizde projelerimizi hazırlarken elimizden gelenin fazlasını sağlamaya gayret ediyoruz. İnanıyorum ki kulüplerimiz ve sporcularımız ilçemizi gururla üst liglerde temsil edecek. Bu hedefle attığımız ilk adımlardan biri olan ilçe stadımızın yenileme çalışmaları hemşehrilerimize hayırlı olsun.” sözleriyle konuşmalarını tamamladı.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.