ŞİLE"DE "İLK ORUCUM İLK İFTARIM"

ŞİLE"DE "İLK ORUCUM İLK İFTARIM"

Belediyemizin düzenlediği birbirinden özel etkinliklerle tüm Şileli hemşehirilerimiz iftarlarda bir araya geliyor.

           

            Belediyemizin düzenlediği birbirinden özel etkinliklerle tüm Şileli hemşehirilerimiz iftarlarda bir araya geliyor. Bu kapsamda çocuklar için düzenlenen ‘İlk Orucum İlk İftarım’ programı bu sene 4 Haziran’da Üsküdar Caddesi ve Belediye Meydanında hemşehrilerimizi ağırlayacak. Her sene büyük bir coşkuyla kutlanana programa çocuklar; maskotlarla, animatörlerle ve mehteran ile kortej yürüyüşünü gerçekleştirerek başlıyor.

            Hüseyin Keçici Camii önünde başlayan kortej yürüyüşü ile Belediye Meydana ulaşan çocuklar iftarlarını aileleri ve tüm Şilelilerle birlikte yapıyor.

            İlk orucum ilk iftarım etkinliği dışında da Belediyemizin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde her şey düşünüldü, sadece büyükler değil, küçükler de dikkate alınarak gerçekleştirilen etkinliklerde tasavvuf müziğinden tiyatrolara, çocuk beceri atölyelerinden 3D fotoğraf sahnelerine kadar eğlenerek ve ailecek zaman geçirebilecek etkinlikler yer alıyor.

 

İlk Orucum İlk İftarım 

04 Haziran – Pazar

19.30 – Hüseyin Keçici Camii Kortej Yürüyüşü

                - Maskot – Mehteran

20.38 – İlk İftarım İlk Orucum

                - Animasyon Gösterileri

                - Masal Anlatıcısı

İftar Sonras

               - Kahraman Arı Abur Cubura Karşı

                 (Çocuk Tiyatrosu)


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.