ŞİLE’DE İLK ORUCUM İLK İFTARIM

ŞİLE’DE İLK ORUCUM İLK İFTARIM

Şile Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayını düzenlediğimiz birbirinden özel etkinliklerle geçiriyoruz. Bu kapsamda çocuklar için düzenlediğimiz ‘İlk Orucum İlk İftarım’ programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda çocuklarımız maskotlarla, animatörler

Şile Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayını düzenlediğimiz birbirinden özel etkinliklerle geçiriyoruz. Bu kapsamda çocuklar için düzenlediğimiz ‘İlk Orucum İlk İftarım’ programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda çocuklarımız maskotlarla, animatörlerle ve mehteran ile yoğun katılım sağlanan kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Kortej yürüyüşünün ardından Belediye Meydanımıza ulaşan çocuklar iftarlarını büyük bir kalabalıkla birlikte yaptı. İftarın ardından gerçekleştirilen etkinlikler ve “Kahraman Arı Abur Cubur’a Karşı” tiyatro oyunu ile eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, Belediye Başkanımız Tabakoğlu’na, her sene bu etkinliğin yapılmasını istediklerini dile getirdiler ve teşekkür ettiler.

            Gecede konuşan Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu: “Çocuklarımız bizim geleceğimizi temsil eder. Onların mutluluğu ve eğitimi için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ramazanı bize ve ülkemize hayırlı eylesin.” Dedi. Konuşmasında yaz döneminde gerçekleştirilecek geniş kapsamlı kitap fuarının da müjdesini verirken çocukların kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması için de gerçekleştirilecek fuarın bir etmen olacağını, çocuklara küçük yaşta kitap okumaya alıştırmanın faydalarını da dile getirdi. Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun konuşmasının ardında etkinliğe katılan miniklerimize kumbara hediye edildi.

             ESKİ RAMAZANLAR ŞİLE'DE

İlk orucum ilk iftarım etkinliği dışında da belediyemizin düzenlediği Ramazan etkinlikleri büyük bir coşku ve heyecanla kutlanıyor. Vatandaşlarımız tarafından yoğun katılım sağlanan kutlamalarda her şey düşünüldü, sadece büyükler değil, küçükler de dikkate alınarak gerçekleştirilen etkinliklerde tasavvuf müziğinden tiyatrolara, çocuk beceri atölyelerinden 3D fotoğraf sahnelerine kadar eğlenerek ve ailecek zaman geçirebilecek etkinlikler yer alıyor.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.