Şile’de Şok Temizlik

Şile’de Şok Temizlik

Şile Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu senede tertemiz bir Şile için çevre Belediyelerimiz ile şok temizliğimiz başladı.

Şile Belediyesi olarak her sene olduğu  gibi bu senede tertemiz bir Şile için çevre Belediyelerimiz ile şok temizliğimiz başladı.
 Belediyemiz her sene olduğu gibi bu senede yaz mevsimine girmeden çevre temizliğine tüm ekiplerimizle 16-17-18 Mayıs tarihlerinde 7/24 tertemiz bir Şile için çalışmaya başladık.

16 Mayıs sabahı Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun katılımları ile başlayan çevre temizliğimiz çimlerin biçilmesinden  çöp konteynırların temizlenmesine ve sokaklarımızın yıkanmasından kaldırım taşlarının boyanmasına kadar baştan aşağı Şile’mizi daha temiz ve çevreci bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışmaya başladık.

Belediyemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Sancaktepe Belediyes , Çekmeköy Belediyesi  ve Beykoz Belediyeleri ile birlikte ‘Tertemiz Bir Şile İçin’ 7/24 çalışmalara başladılar.

‘Tertemiz Bir Şile İçin’ gece gündüz çalışmalara başlayan tüm  personelimize teşekkür ederiz. 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.