ŞİLE’DEN AFRİN’E DESTEK!

ŞİLE’DEN AFRİN’E DESTEK!

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun çağrısı ile Hüseyin Keçici Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlarımız ve çok değerli Şileli hem

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun çağrısı ile Hüseyin Keçici Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlarımız ve çok değerli Şileli hemşehrilerimiz Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına manevi destek vermek için tek yürek olmak adına bir araya geldi.

   Hüseyin Keçici Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası Belediye ekiplerimiz tarafından camii cemaatine ve hemşehrilerimize Ay Yıldızlı bayrağımızın dağıtımıyla başlanan program, Üsküdar Caddesi üzerinden Belediye Meydanına düzenlenen destek yürüyüşü ile başladı, yürüyüşe Üsküdar Caddesi esnafı bayraklarla destek oldular.

   Belediye Meydanında basın açıklamasında bulunan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ’’ Vatanın müdafası ve cihana adalet getirme iradesinde mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesinde Afrin’de gerçekleştirmekte olduğu Zeytin Dalı Operasyonu münasebetiyle dünyaya mesaj vermek, tüm insanlık adına duruşumuzu ilan etmek, ordumuzu desteklemek ve bu beyanı tüm dünyaya bildirmek için bir araya geldik. Cuma namazı sonrası dualarımız ve niyazlarımızın akabinde burada bulunan ve bizlerle birlikte yürekten bu duyguya ortak olan hiçbir siyasi görüşü ve fikri tefekkür bile etmeden, bilek bileğe, omuz omuza bizlerle olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Allah, ordumuzu ve milletimizi daim ve muzaffer eylesin. Allah bu vatan uğruna can-ı cananı geride bırakarak en değerli sermayesi olan canını feda eden şehitlerimizden razı olsun. Şile olarak bugün bu gururlu duruşu ortaya koymanızdan dolayı şahsım adına, belediyem adına teşekkürlerimizi arz ediyorum’ şeklinde konuştu.

Basın açıklaması ardından okunan dualar sonrası, hemşehrilerimiz Kızılay’ın Kan Bağış otobüsüne gelerek, Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulundular.


 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.