ŞİLE’DEN KİLİS’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

ŞİLE’DEN KİLİS’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve beraberindeki heyet Kilis halkına destek vermek için geçtiğimiz günlerde Kilis'e gitti. Başkanımız Can Tabakoğlu, Başkan Yardımcımız Turan Temel ve Meclis Üyemiz Eren Özdemir'den oluşan heyet Kilis Belediye Başkanı Ha

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve beraberindeki heyet Kilis halkına destek vermek için geçtiğimiz günlerde Kilis'e gitti. Başkanımız Can Tabakoğlu, Başkan Yardımcımız Turan Temel ve Meclis Üyemiz Eren Özdemir'den  oluşan heyet Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, tarafından karşılandı.

   Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, Kilis Belediye Başkanı Av.Hasan Kara, görevli ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelerek, devam eden Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi aldı. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkanımız Tabakoğlu, alış veriş yaparak aldıklarını dar gelirli vatandaşlara dağıtılması için Gıda Bankasına teslim etti. Kilis caddelerini gezen Başkanımız Tabakoğlu ve heyet, Kilis halkı ve esnafıyla sohbet ederek ’’Şile olarak yanınızdayız’’ mesajını verdi ve Şile halkının selamını iletti.

   Başkanımız Can Tabakoğlu ve heyet, savaş sebebiyle topraklarını terk etmek zorunda kalan Suriyelilerin bulunduğu, Mustafa Topçuoğlu Meslek Zenginleştirme Merkezini de ziyaret etti. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın talimatıyla Suriyeli sığınmacılara kapılarını açan Mustafa Topçuoğlu Meslek Zenginleştirme Merkezinde çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan misafirlere gıda ve giysi yardımında bulunan Başkanımız Tabakoğlu barış, huzur ve kardeşliğin bekası için Türkiye'nin sınırlarının müdafaası için başlattığı harekata destek verdiklerini belirterek, "Suriyelilere ensarlık yapan  Kilis’e geldik. Esnafımızla, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tüm Türkiye’ye ve dünyaya mesaj vermek için buradayız. Çocuklarımız için, geleceğimiz için bu mücadelede Kilis’i ve mücadele veren bütün şehirlerimizi yalnız bırakmayacağız. Eğer bizler huzur içinde yaşıyorsak, bunu buradaki kardeşlerimize borçluyuz, onlarla gönül ve el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Biz de bize düşeni yapmaya çalıştık. Şile halkının selamını Kilis’e getirdik. Ben üzerimdeki selamı iletiyorum. Şile halkı adına bütün sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi buradaki kardeşlerimize takdim ediyoruz. Mücadele eden şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabırlar, gazilerimize acil şifalar, Gazi Kilisli kardeşlerimize şifalar diliyoruz. Allah’a yurdumuzun bekası ümmet-i Muhammed’in selameti için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ CAN TABAKOĞLU ŞEHİT CENAZESİNE TAZİYEDE BULUNDU

  Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile birlikte Kilis’in Karapınar Köyüne giderek Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzaman Çavuş Yunus Emre Doğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, şehidin babası Hanifi Doğan’a başsağlığı diledi.

KİLİS’TE ANLAMLI ZİYARET

Belediye Başkanımız Tabakoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Turan Temel ve Meclis Üyesmiz Eren Özdemir Kilis İl Jandarma Komutanlığı’na giderek, askere moral oldu. Nizamiye girişinde Kilis İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil tarafından karşılanan Başkanımız Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyon için sınırın Suriye tarafında bulunan Mehmetçikler için adak adadı. Kesilen adak sonrası heyet, Albay Hakan Başaklıgil’in makamına geçerek, devam eden operasyon hakkında detaylı bilgi aldı. Heyet ayrıca zaman zaman Burseya Dağı ve Afrin bölgesine devam eden fırtına obüslerinin yoğun atışlarını sınıra hakim bir noktadan takip ettiler.

   Kilis halkının evlerinde ve Kilis’in her yanında  dalgalanan Türk Bayraklarını ve küçük çocukların gözlerinde korku olmamasını gören Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ’’Bu milleti Allah’ın izniyle kimse yıkamaz’’ diyerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu Gazi ve Çevik Kuvvet Görevlilerini Unutmadı

   Başkan Tabakoğlu’nun, Kilis’ten ayrılmadan önce sonra durağı Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Afrin Gazileri oldu.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonla Kuzey Suriye’de gazi olan Mehmetçikleri ziyaret ederek şifalar dileyen Başkanımız Tabakoğlu hastanede tedavilerine devam edilen gazilere moral olmak adına yaptığı bu anlamlı ziyarette ’’ bu vatan şehitlerimize ve siz gazilerimize minnettardır’’ dedi. Belediye Başkanımız Tabakoğlu, hastane çevresinde görevlendirilen çevik kuvvet ekipleriyle de sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.