Şile’nin CAN’lanan Mahallesi Kumbaba!

Şile’nin CAN’lanan Mahallesi Kumbaba!

Şile’nin yükselen mahallesi Kumbaba’da 23.300 m2 alan üzerine kurulan yeni peyzaj alanı ile hemşehrilerimiz sportif ve kültürel zaman geçirebilmelerini sağlayacak olan yeni Kumbaba Peyzaj Projesi’nin temelleri atılıyor.

Şile’nin yükselen mahallesi Kumbaba’da 23.300 m2 alan üzerine kurulan yeni peyzaj alanı ile hemşehrilerimiz sportif ve kültür faatliyetleriyle zaman geçirebilmelerini sağlayacak olan yeni Kumbaba Peyzaj Projesi’nin temelleri atılıyor.

İstanbul’un önemli turizm ilçesi olan Şile’nin yükselen mahallesi Kumbaba, Belediye Başkanımız Can TABAKOĞLU ile birlikte CAN’lanmaya devam ediyor. İlçemize önemli bir turizm destinasyonu sağlayacak olan Kumbaba Mahallemizde bugünlerde çok önemli bir çalışma başlatıldı. Hemşehrilerimiz için yeşil alan spor, tabiatı tanıma, sanat, oyun, macera ve eğlenme-dinlenme aktivitelerine ev sahipliği yapacak projenin temelleri atılmaya başlandı. 23.300m2 proje alanında 11.200m2 sert zeminden oluşan 12.100m2 yeşil alana sahip, hemşehrilerimizin rahatlıkla yürüyüş ve koşu yapabilecekleri 600m’lik yürüyüş parkuru ve 650m’lik koşu parkuru ile 2.600m2 etkinlik çayırıyla çocuklarımız ve hemşehrilerimizin eğlenebileceği,300m2 engelli çocuklarımız için 2 adet 490m2’lik çocuk alanı bulunduran yeni projemizin içerisinde 9X18 Voleybol ve tenis sahalarının bulunduğu, 13X24 ölçülerinde basketbol sahası ve 1.500m2’lik kaykay pistinin olduğu aynı zamanda 1 adet kafe, 2 adet tuvalet,1 adet idari bina ve depo,2 adet 90 araçlık otopark bulunuyor.
  

 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.