Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun Mazbatasını Aldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun Mazbatasını Aldı

Silivri'nin yeni Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Adliyesi’nde bulunan İlçe Seçim Kurulunda büyük bir katılımla mazbatasını aldı.

Balcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde toplanan Silivri halkına ve basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Seçim sürecinin saygı ve demokrasi çerçevesinde gerçekleştiğini vurgulayan Balcıoğlu, bu demokratik olgunluktan duyduğu mutluluk ve gururu dile getirdi. Seçim yolculuğunda yanlarında olan herkese teşekkürlerini sunan Balcıoğlu, özellikle Silivri halkının desteğinin önemini vurguladı.

 

Balcıoğlu'nun konuşmasında, "Bu seçim yolculuğunda, çıkar gözetmeksizin, hiçbir menfaat beklemeden yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Ancak, en büyük teşekkürüm; bana inanan, güvenen ve bu onurlu görevi üstlenmem için oy vererek destek olan Silivri'mizin değerli halkına," ifadelerine yer verdi. Balcıoğlu, daha yapacak çok iş olduğunun altını çizerek, detaylı konuşmasını gerçekleşecek devir teslim töreninde yapacağını belirtti.

 

Silivri için umut, huzur ve başarı dolu bir dönem temenni eden Balcıoğlu, "Rabbim bizleri, Ulu Önderimiz Atatürk’e ve hemşerilerimize mahcup etmesin. Yolumuz açık, gayretimiz büyük olsun," diyerek konuşmasını sonlandırdı.




qafyn1ew4psarrvt9h2nkpxz.jpg

g87mvt1zzaxbrwjqphd6kym9.jpg

73dIc9mvylsujwbeqoekct08.jpg

0qmhsypab15klwzxocemdpfI.jpg

wbajthqnrnwfkj6orIv2qmyo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.