SİLİVRİ BELEDİYESİ “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR” PANELİ DÜZENLEDİ

SİLİVRİ BELEDİYESİ “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR” PANELİ DÜZENLEDİ

Silivri Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda; Önder Yılmaz Sahnesinde “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” paneli düzenlendi. Panelde İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Hanife Kanaç, “KADES” uygulamasının tanıtımını yaptı. Ardından İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Öznur İlgen “Elektronik Kelepçe” hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Belediye Meclis Üyesi Av. Sultan Aşkın “Kadına Yönelik Şidetin Hukuki Boyutu”, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Psikolog Aişe Seda Turhan ise “Şiddetin Döngüsü” konulu sunum yaptı. Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen panele, Silivrililer yoğun ilgi gösterdi.

Panelin sonunda Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler Aişe Seda Turhan’a, Belediye Meclis üyesi Elif Yılmazer Polis Memuru Hanife Kanaç’a, Belediye Meclis Üyesi Ülkenur Büke Jandarma Astsubay Öznur İlgen’e ve Cumhuriyet Savcısı Esra Uzunoğlu Belediye Meclis Üyesi Avukat Sultan Aşkın’a plaket ve çiçek verdi.




qy5cg7lsovoar8nrxqp3nxdk.jpg

3kaIrulc47lsph8gtwgovnsq.jpg

p7glwnseauy3xypIs5h18crz.jpg

bu36mlboojuyIxhhjrmngspa.jpg

dyskf983oumj0lhzyseaxpxn.jpg

7ebsuy6ltylzvhqm0kqba45I.jpg

bka3htrin76sexpr2fwlg4qu.jpg

cjvuv8expjtrz4lng7bqwdot.jpg

ckjmvlgquvpenucdfhz47bw2.jpg

ymbqv7tcgklmaxw6puuaIhk9.jpg

j02tce3xvxwcbhezb8wlokim.jpg

kqlnzIywdv8iozfxltco2jv6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.