SİLİVRİ'DE DEVASA “CUMHURİYET 100 YAŞINDA” YAZISI

SİLİVRİ'DE DEVASA “CUMHURİYET 100 YAŞINDA” YAZISI

Silivri Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyete vefa içeren bir çalışmaya imza attı. Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Kavaklı Mahallesi’nde, Silivri Belediyesine ait olan 40.000 metrekare büyüklüğündeki tarım arazisinin topraklarına traktörlerle ‘Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında’ yazıldı. Harf yüksekliği 18 metre, çizgi kalınlığı 5 metre ve yazı alanı 30.000 metrekare olan çalışmanın tamamlanmasının ardından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ‘Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında’ yazılı topraklarda fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN YILMAZ: “BU COŞKU ASLA BİTMEYECEK!”

Çalışmayla ilgili bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’de vatandaşlarımızla birlikte geride bıraktığımız 2 gün boyunca, bütün coşkumuz ve tutkumuzla kutlamalarımızı gerçekleştirdik. Cumhuriyete olan vefa borcumuzu göstermek adına Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzle böyle bir çalışma düzenledik. Bu vesileyle Silivri Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet o kadar büyük bir olgudur ki kutlamalarımız ve coşkumuz asla bitmeyecek” dedi.




2ltkvd9nakijr7whyhfweqpu.jpg

vzlwu8x9anotkec0obmqpkwr.jpg

3pfxbzI7juncgrloy82wkevt.jpg

u2kuedw6wkofocxmtyjdeg1i.jpg

p9xblv4ngjas85prglzhc7ej.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.