SİLİVRİ’NİN KALBİ 10 KASIM’DA ATATÜRK İÇİN ÇARPTI

SİLİVRİ’NİN KALBİ 10 KASIM’DA ATATÜRK İÇİN ÇARPTI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle Silivri’de anma programı düzenlendi. Program kapsamında Silivri sahilinde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı söylendi. Silivri Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Silivri Belediye Başkanlığı başta olmak üzere siyasi partiler ve dernekler çelenklerini sundu. Resmi anma törenine; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, 1’inci Ordu Komutanlığını temsilen Garnizon Komutanı Sertaç Erkişi, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Atacan Özata, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum temsilcileri, muhtarlar, gaziler, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PROGRAM DÜZENLENDİ

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Tolga Toğan, Başkan Volkan Yılmaz ve protokol üyeleri, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım nedeniyle düzenlenen salon programına katıldı. Programda Mustafa Kemal Atatürk temalı şiirler okuyan öğrenciler, Gazi’nin en sevdiği türküleri de seslendirdi. Programda ayrıca Büyük Önder anısına video gösterimi de yapıldı.

ANILARLA ATATÜRK FOTOĞRAF SERGİSİ ZİYARET EDİLDİ

Kaymakam Tolga Toğan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve protokol üyeleri, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Anılarla Atatürk Fotoğraf Sergisini de ziyaret etti. Oğuz Aral Sanat Galerisindeki sergide Atatürk’ün hayatından kesitlerin anlatıldığı fotoğraflar büyük ilgi gördü. Sergi 12 Kasım’a kadar devam edecek.




6mwpIody2gatlj17rzgflvdr.jpg

32ojn8xbjqzslyfi6m1htaph.jpg

gcj96psdp24nlr0mtzrvbb3e.jpg

ivfky1wra740qkhvgplhew8t.jpg

qwew5ougobla4txt6bh3dvys.jpg

hwI8jup7pklabojr3qkrne2x.jpg

yahxh3ti5vnkjy6pdklrwes9.jpg

o6k9cgdaj0sohxzpbtjn4zid.jpg

ovt2lc3rg4p01tyihawbf8dz.jpg

w5hqmjsndtI0u7zmcbernylr.jpg

k8kp7gzhfamywnm5vsdcyqhp.jpg

logwrxlqcd0u5oIvmdq9apme.jpg

9uifmmhwvzy45qnjujtqrn80.jpg

3qucj5yf284uIwpecnh6hvnr.jpg

wdqvxs9yn5teulh37atadnfg.jpg

z6ksjsgoqdvpunaltuqndxjy.jpg

cdwtlqn6ejem8yxsp0gpdzlv.jpg

rljjdkbzx0pwomytdq5lw2oq.jpg

lfmogbrvk3waqgm4f8zj97tp.jpg

yvcsht3Ija1bvtqrg4owcue2.jpg

xdtIbhogs5jynxrfoq3glahv.jpg

og7r4bhjyxpb9nxl8hwkduwc.jpg

gvdvtjnyujlpfkrbxfogids8.jpg

jofs8ewktc2sciug1brd7zry.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.