SİLİVRİ TEM OTOYOLU'NDA KAZA: 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

SİLİVRİ TEM OTOYOLU'NDA KAZA: 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'un Silivri ilçesi yakınlarında TEM Otoyolu üzerinde aralarında harfiyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Silivri mevkisinde saat 15.30 sıralarında aralarında bir hafriyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre, trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti 2 kişi ise yaralandı.  

Kazaya ilişkin İBB'den yapılan açıklamada, kazanın TEM Otoyolu Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde, İstanbul istikametinde seyir halindeki hafriyat kamyonu ile 2 özel otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, 6 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin yaralandığı trafik kazası nedeniyle Silivri Çanta ve Selimpaşa İtfaiye ekiplerine ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, kazaya karışan araçları kaldırma çalışmalarının devam ettiği, bu arada, TEM Otoyolu'nda trafiğin İstanbul yönüne kapalı olduğu bildirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.