Sinek ve Haşerelere Karşı İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Sinek ve Haşerelere Karşı İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi Kurban Bayramı’ndan sonra sinek ve haşerelerekarşı ilçe genelindeki ilaçlama çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. 43mahallede gece gündüz ilaçlama çalışması yapan belediye ekipleri yaz aylarındaçalışmalarını sürdürüyor…

Esenyurt Belediyesi Kurban Bayramı sonrası sıcak yaz aylarında ilaçlamaçalışmalarını yoğunlaştırdı. 43 mahallede sinek ve haşerelere karşı ULV sinekilaçlama çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, gece gündüz demedençalışmalarının yanı sıra, ilaçlama konusunda yetişkinler ve çocukları dabilinçlendiriyor.

Sinek veHaşere ile Mücadelede Esenyurtlu Vatandaşlarımızın Desteği Çok Önemli

İlçe genelinde köşe bucak ilaçlama çalışmaları yapan belediyeekipleri, Esenyurtlu vatandaşların sineklere ve haşerelere karşı birçok önlemalabileceklerini belirterek şu ifadeleri kaydetti;  “Sinek ve haşere ile mücadelede Esenyurtluvatandaşlarımızın desteği çok önemli. Çok basit önlemlerle sinek oluşumu büyükölçüde önlenmektedir. Örneğin; açık alanlarda durgun su bırakmamak, çöpleribelirlenen alanlara atmak sinek oluşumunu büyük oranda engeller. Ayrıcavatandaşlarımızın taleplerine ekipler yönlendirilerek ilaçlamalaryapılmaktadır. Kurban Bayramı’nın yaz aylarına denk gelmesi sebebiyle ilaveçalışmalar yapmaktayız.”

fnpqamexbjyzbmcrigpq26od.jpg

yeiI8j7pnrjvbuz0kfzsdouy.jpg

Ipqzfuet8tcehijjk7spnglr.jpg

1kacvl29qfajq4brst7bvgcr.jpg

b6lf3ovtysnxl9igfkhpu7rg.jpg

ihxd8jaankjIswcwsm7nougu.jpg

xmrtdb7egauvx0cjtwuj5hhp.jpg

hv4b1lsjfwm2ntkbdveyur0x.jpg

b8mj5dtf67qrvglauszzyhIo.jpg

smtqmuwgc1n28fi3h70apyvj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.