ŞİŞLİ BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KOMŞULARIYLA BİRLİKTE KUTLADI

ŞİŞLİ BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KOMŞULARIYLA BİRLİKTE KUTLADI

Şişli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komşularını yalnız bırakmadı. Büyük Taarruz’un ve Zafer Bayramı’nın 98. yılını Şişli sokaklarında coşkuyla kutladı.

Tüm ulusal bayramlarda komşularının yanında olan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 30 Ağustos’ta da Şişli’nin 25 mahallesini araçlarla gezdi. Şişliler, balkonlarından ve pencerelerinden bayraklarını sallayarak, marşlar söyleyerek bu büyük coşkuya ortak oldu.

Şişli’nin bu zafer için ayrı bir yeri olduğunu belirten ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Özgürlüğün ilk adımı Şişli’de atıldı. Zaferin kaderi burada yazıldı.Atatürk ve silah arkadaşları Şişli’de mücadeleyi, özgürlüğü planladı. Şişli’den Samsun’a, Samsun’dan Dumlupınar’a, ülke tek vücut, tek yürek oldu. Şişlili olmaktan gurur duyuyoruz.30 Ağustos, Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle anıyorum” dedi.

sii.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.