ŞİŞLİ BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE ADAYLARIN YANINDA

ŞİŞLİ BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE ADAYLARIN YANINDA

Şişli Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan adaylar için 7-10 Ağustos arasında, Belediye Ana Hizmet Binası girişi,

Şişli Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan adaylar için 7-10 Ağustos arasında, Belediye Ana Hizmet Binası girişi, Maçka Demokrasi Parkı ve Şişli Camii Meydanı’nda kuracağı stantlarda, rehber öğretmenler aracılığıyla üniversite adaylarına tercihlerinde yardımcı olacak.

Şişli Belediyesi, üniversite tercihi dönemlerinde adayların yanında olmaya devam ediyor. Şişli Belediyesi bu amaç doğrultusunda üniversite adayları için 7-10 Ağustos arasında “Üniversite Tercih Dayanışma Günleri” düzenleyecek. Şişli Belediyesi Ana Hizmet Binası girişi, Maçka Demokrasi Parkı ve Şişli Camii Meydanı’nda kurulacak stantlarda görev alacak öğretmenler, pandemi kurallarına uygun olarak 11.00 – 17.00 saatleri arasında üniversite adaylarına tercihlerinde yardımcı olacak. 

Adayların, geleceklerini doğru planlamalarına destek olmayı amaçladıklarını belirten Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Gençler ülkemizin aydınlık geleceği. Her zaman olduğumuz gibi, yaşamlarının dönüm noktası olan tercih döneminde de gençlerimizin yanındayız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.