ŞİŞLİ PLAK FESTİVALİ BAŞLADI

ŞİŞLİ PLAK FESTİVALİ BAŞLADI

Şişli Belediyesi'nin bu yıl ilk kez Feriköy Organik Pazarı otopark alanında düzenlediği ve gelenekselleşmesi planlanan "Şişli Plak Festivali" başladı.

Şişli Belediyesi'nin bu yıl ilk kez Feriköy Organik Pazarı otopark alanında düzenlediği ve gelenekselleşmesi planlanan "Şişli Plak Festivali" başladı. Şişli Plak Festivali’nde müzikseverler 2 gün boyunca pek çok etkinlik, söyleşi ve konserlerle keyifli zaman geçirecek.

Şişli Plak Festivali bugün kapılarını müzikseverlere açtı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, festivalin açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Sevgili komşularım heyecanla beklediğimiz plak festivalimiz başladı. Hepinizi Bomonti'deki Plak Festivali'ne bekliyoruz. Bu akşam çok güzel müzik gruplarının şöleni var. Aynı zamanda Türkiye’nin ve dünyanın önemli sanatçılarının plaklarını burada bulabilirsiniz. Çok güzel hoşça vakit geçirmek istiyoruz. Sizleri bekliyorum bugün ve yarın" dedi.

Etkinliklerin ücretsiz olduğu festivalde; plak stantları, söyleşiler, sergi ve atölyeler, mezatlar, imza günleri ile Moğollar, Baba Zula, Flört ve Kesmeşeker gibi albümleri plak olarak da basılan Türk rock müziğinin önemli gruplarının konserleri gerçekleşecek.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.