ŞİŞLİ’DE İYİLİK ZAMANI

ŞİŞLİ’DE İYİLİK ZAMANI

Şişli Belediyesi, Şişli Kaymakamlığı ve Türkiye Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı iş birliğiyle “Şişli’de Rekor Zamanı” temasıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Şişli Belediyesi, Şişli Kaymakamlığı ve Türkiye Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı iş birliğiyle “Şişli’de Rekor Zamanı” temasıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı. Bir gün içinde, İstanbul ve Türkiye genelinde toplanan kan bağışını geçmeyi hedefleyen ve “İyilik Sensiz Olmaz” sloganıyla başlayan kampanyanın açılışına katılım yoğun oldu.

“İyilik İçin Şişli’de Rekor Zamanı” sloganıyla Şişli Belediyesi, Şişli Kaymakamlığı ve Türkiye Kızılay İstanbul Şubesi önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştiriyor. 

Başlatılan kan bağışı kampanyasının açılış törenine, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Şişli Belediye Başkan Vekili Doğan Kılıç, Türkiye Kızılay İstanbul Büyükşehir Şube Başkanı Kadem Ekşi, Türkiye Kızılay Şişli Şube Başkanı Necip Coşkun, Perpa Ticaret Merkezi Başkanı Hasan Sezgin, İstanbul Proje Koordinasyon Direktörü Kazım Gökhan Elgin, Şişli’de bulunan kamu kurumlarının yöneticileri, Şişlili muhtarlar, siyasi partilerin ilçe başkanları, Şişli’deki spor kulüpleri başkanları, Şişli il derneklerinin başkanları ve vatandaşlar katılıdı.

Kampanyada, İstanbul ilçelerinde ve Türkiye genelinde bir gün içinde toplanan en çok kan rekorunun kırılması hedefleniyor.

Vatandaşların da kan vererek katıldığı törende, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kuştepe Çocuk Korosu birlikte canlı müzik performansı sundu.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.