ŞİŞLİ'DE ÜÇ BİNA YIKILMA TEHLİKESİNE KARŞI BOŞALTILDI

ŞİŞLİ'DE ÜÇ BİNA YIKILMA TEHLİKESİNE KARŞI BOŞALTILDI

Şişli'de 6 katlı bir bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. Çevredeki iki binada oturanlar da tedbir amaçlı tahliye edildi. 

Şişli'de 6 katlı bir bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. Çevredeki iki binada oturanlar da tedbir amaçlı tahliye edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, yapılacak incelemelerin ardından yıkım ya da güçlendirme kararı verileceğini bildirdi. 

İstanbul Esentepe Mahallesi'ndeki 6 katlı binada oturan apartman sakinleri, binadan ses gelmesi üzerine yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. 6 katlı bina çökme tehlikesine karşı boşaltıldı, çevredeki iki binada oturanlar da tedbir amaçlı tahliye edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Şişli Kaymakamı ,Ali Fuat Türkel, üç binanın da tedbir amaçlı boşaltıldığını belirterek "Yaklaşık 10 ailemiz var. Şu anda hayati tehlike arz eden bir durum yok. Çevre İl Müdürlüğünün de haberi var. Bekliyoruz. Artık rapor sonuçlarına göre gerekirse yıkım, gerekirse güçlendirme yapılacak" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.