SİYASİLERDEN SÜLEYMAN SOYLU’YA TAZİYE MESAJLARI

SİYASİLERDEN SÜLEYMAN SOYLU’YA TAZİYE MESAJLARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefatı dolayısıyla siyasi liderler ve devlet erkanı başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu'nun annesinin vefatı dolayısıyla siyasi liderler ve devlet erkanı başsağlığı mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, siyasi parti liderleri başsağlığı mesajı paylaştı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu'yu telefonla aradı ve başsağlığı dileklerini iletti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle bugün yaşamını yitirdi. Servet Soylu'nun vefatını, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesini kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla aradı ve başsağlığı dileklerini iletti.

Soylu’nun annesinin vefatı nedeniyle yayımlanan başsağlığı mesajlarışöyle:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun bir süredir tedavi gören muhterem valideleri Servet Soylu teyzemiz vefat etmiştir. Merhumeye Cenab-ı Hak'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu Hanım’a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem Annesi Servet Soylu Hanımefendi’nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendinin Hakk'a yürüyen kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet, Sn. Soylu ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu‘nun annesi Servet Soylu‘ya Allah‘tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Soylu'nun vefatınıüzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, sayın bakana, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Sayın İçişleri Bakanımızın dâr-ı bekâya irtihal eden kıymetli valideleri Servet Soylu teyzemize Allah’tan rahmet diliyorum. Sayın bakanımız ve ailesine Allah’tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun:İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah’tan rahmet, başta sayın bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Hanımefendinin vefat haberini üzülerek aldım. Annemize Cenab-ı Allah'tan rahmet; Bakanımıza, ailesine ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyorum. Başımız sağ olsun.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendinin vefatınıüzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:İçişleri Bakanımız, dava ve yol arkadaşım Süleyman Soylu’nun ve ailesinin acısını paylaşıyor, merhume Servet Soylu’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri Servet Soylu Hanımefendi’ye Yüce Allah’tan rahmet; Sayın Bakanımıza, ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekânı cennet olsun.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk:İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun kıymetli annesi Servet Hanımın vefatınıüzülerek öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Rahmeti Rahman'a kavuşan muhterem annelerine Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bakanımıza ve değerli ailesine Rabbim sabır versin.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem annesinin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta Sayın Bakanımız olmak üzere ailesi ve sevenlerine sabır dilerim.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli:İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun muhterem validelerine Mevlamdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sayın Bakanımız ve ailesine sabırlar diliyorum.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem annesi Servet Soylu Hanımefendi’ye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli annesi Servet Soylu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımız ile kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendi’ye Allah’dan rahmet, Bakanımıza ve kederli ailesine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun değerli annesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımız ve ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendinin vefatından büyük üzüntü duyduk. Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Başta Bakanımıza ve tüm ailesine başsağlığı diliyoruz.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Değerli kardeşim, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal:İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun muhterem annesi Servet Soylu hanımefendi rahmet-i rahmana kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, Sn. Süleyman Soylu’ya ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamıâli olsun.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Haktan rahmet, Sayın Bakanımız ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç:İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefatınıüzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘nun muhterem anneleri Servet teyzemizin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımız ve kederli ailesine sabırlar diliyorum.

İzmir Valisi Selim Köşger:İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun ebedi aleme irtihal eden muhterem annesi Servet Soylu Hanımefendi’ye Cenab-ı Erhamür-Rahiminden rahmet niyaz ediyor, başta Sayın Bakanımız olmak üzere tüm ailesine sabır ve metanet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem annesi Servet Soylu'nun vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.