SKSM’DE ‘ZEMİN VE İZ DERİNDEKİ SES’ SERGİSİ AÇILDI

SKSM’DE ‘ZEMİN VE İZ DERİNDEKİ SES’ SERGİSİ AÇILDI

23 Şubat 2026

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Galeri Küp, 7 sanatçının eserlerinden oluşan ‘Zemin ve İz Derindeki Ses’ adlı karma sergiye ev sahipliği yaptı. Resim, seramik ve heykellerden oluşan 66 eser, 26 Mart tarihinde kadar ziyaret edilebilir.

Mecal Tanbuğa Kara: Buradan çok mutlu ayrılacağız

Küçükçekmece Belediyesi'nin açık çağrısıyla bu serginin oluştuğunu belirten Mecal Tanbuğa Kara, ‘’6 sanatçı yağlıboya, bir sanatçıda seramik tekniğiyle çalışmalar yaptı. Bizim bir araya geliş amacımız aslında hayatta farkında olduğumuz veya olmadığımız, iz yaratan anları düşündürmekti. Herkes kendi bakış açısıyla ve sanatsal birikimiyle eserlerini oluşturdu. Eserlerde; manzara, doğa ve yalnızlık temaları var. Biz 7 arkadaş aynı üniversiteden mezunuz. Bizi bir araya getiren üniversitemiz oldu, sonrasında da devam ettik. Belediyenin açık çağrısını gördüm, başvurdum ve kabul edildik. Küçükçekmece Belediyesi'ne desteklerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz, buradan çok mutlu ayrılacağız’’ dedi.

Zemin ve İz Derindeki Ses sergisinde eseri yer alan sanatçılar; Mecal Tanbuğa Kara, Ebru Algül, Barışcan Seval, Oktay Özbey, Elif Özkan, Asiye Derin Yıldırım ve Buse Elçi.

q7qcychybsnnfwa3mpl2rmuf.jpg

gtlko1ddsbciuzwre3mnv76q.jpg

xsh8fd3jmqg9Ixnov1pucbdy.jpg

ru2cvxmihushIyqgwajfdtob.jpg

fp8u1yvdklhojirkh6rgpsbI.jpg

briox7zgkl156bnoqjyltmpa.jpg

urxewlfj7whn4xukyol8rpvc.jpg

kzv7lky2fejccmsqpdu5f9pn.jpg

njifodbm2jhnuzwwqvhoytk5.jpg

1xgyeydpjchbzvql6ohpwuw7.jpg

ww58mqlajus3z0oIdxoltcv9.jpg

gbh3dI2mbrmgpuxos0fa61ey.jpg

olvyywzwklutnk105ae9oqsb.jpg

e9ba24zchwfkhgvjupgyma08.jpg

c3wwexuhfbk4kzgyrcsqIvp7.jpg

7rpulI6mtdfpo9s4n0ua3abq.jpg

uhiwuvrgxeskebjjxyhdz6lI.jpg

0mrkh1drytavycIhidelgaof.jpg

vzdmfxebg8bs4oqavdtswine.jpg

alryf9wo27dwuuqeshj1pgbt.jpg

s3qhjxbaxrz96mplot07Iafn.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.