Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Pendik’teki yatırımları inceledi

Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Pendik’teki yatırımları inceledi

Pendik Belediyesi, kardeş belediyelerden gelen heyetleri ağırlamaya devam ediyor. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Robert Gasparik,

Slovakya Parlamento Sözcüsü Michal Bartek ve beraberindeki heyeti Pendik’te ağırladı. İlçede yapılan ve planlanan yatırım, proje ve hizmetler hakkında bilgi veren Ahmet Cin, buluşma sonrasında heyete hediye takdiminde bulundu.

Tesisleri gezen Slovak heyet, hayranlığını dile getirdi

Pendik’e gelerek yatırımları inceleyen Slovak heyet, Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi, Vefa Kıraathanesi, Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi gibi pek çok tesisi gezdi. Pendik’te yürütülen uygulama örneklerini yerinde incelemek, hizmet binalarını öğrenmek, kardeş şehir ilişkilerini geliştirmek ve ortak projeler yürütmek amacıyla yapılan ziyarette heyet, gezdikleri tesislere duydukları hayranlığı dile getirdi. Yatırımları ve projeleri not alan Slovak heyet, bu alanlardaki çalışmaları örnek alarak sürdüreceklerini belirterek “Özellikle vatandaşların konforu ve refahı için yapılan çalışmalar farkındalık sağlıyor.” ifadelerinde bulundu.

wonkt4cxbefzz1wv80ubgpv3.jpg

ry2uzhm1knowgywch0rkfljx.jpg

t5tr1ckkvsap4lbsoqdzru0j.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.