SMART ANKARA SKUP PROJESİ KAPSAMINDA 1. PAYDAŞ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

SMART ANKARA SKUP PROJESİ KAPSAMINDA 1. PAYDAŞ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca koordine edilen SMART Ankara Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) projesi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından destekleniyor.

SMART Ankara Projesinin paydaşlara tanıtılması, proje süresince yapılan çalışmalarla Ankara’nın gelecekteki ulaşım senaryolarının birlikte değerlendirebilmesi amacıyla 1. Paydaş Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya; EGO Genel Müdür Yardımcısı Dr. Taylan Engin, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Ayten Gök, Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanı Murat Alican Ersever, SMART Ankara Projesi Takım Lideri Vekili SKUP Uzmanı Kristina Gauce, DAI Proje Uzmanı Dr. Hüseyin Çiçek, proje paydaşları ve akademisyenler ile davetliler katıldı.

 

KENT İÇİ ULAŞIMDA AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ

Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren EGO Genel Müdürlüğü Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanı Murat Alican Ersever, kent içi ulaşıma akıllı ulaşım sistemlerini entegre etmeye devam edeceklerini belirterek proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü Başkentte sürdürülebilir ve çevreci ulaşım sistemlerini kapsayan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Sürdürülebilir kentsel hareketliliği teşvik etmek için toplu ulaşım sistemlerini iyileştirme, bisiklet ve yürüyüş altyapısını geliştirme, trafik sıkışıklığını azaltma hedefiyle hazırlanan kentsel ulaşım planı olan SMART Ankara Projesi ile çevre, ekonomi ve yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Vizyonu; Ankaralıları huzur ve güven içinde hayata taşıyan misyonu ise ulaşım hizmetlerini en güvenilir, en hızlı, en ekonomik, en rahat şekilde sunmak olan EGO Genel Müdürlüğü, kent içi ulaşıma akıllı ulaşım sistemlerini entegre ederek Ankaralılara çağdaş hizmetler sunmaya devam edecektir.”

“Nasıl Bir Ankara’da Yaşamak İstiyorsunuz?”başlığı altında gerçekleşen interaktif sunumun moderatörlüğünü Proje Uzmanı Zuhal Nalçakar üstlenirken,“SMART Ankara Projesi Üzerine EGO”sunumunu ise Proje Uzmanı Emre Çimen yaptı

vmau6sentqwldqkkego1ifmv.jpg

xn6ulgapbej52ypat1cflh3g.jpg

tuqxiuxpo9hjIfyzokk7qems.jpg

ankoykqqyhzrt4ce1bmt0se5.jpg

izdvx7lstjrpbhf0eekk4qa3.jpg

o1ryo5qhlx3bprfwfsjeubmt.jpg

sra4kpbgetadjswumm8wnl7q.jpg

Irw35qoj1fhzgfm0clvpr82g.jpg

yhagoId2cjnrkcnfhpslq7jr.jpg

j20j1az9zbsdguqlt7mxpof4.jpg

20reusktxr4tkfcqI9wlqdps.jpg

zjejsltqoyh6gxpucpi8gl51.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.