Sokak Hayvanlarının Sağlığı İçin Çalışıyorlar

Sokak Hayvanlarının Sağlığı İçin Çalışıyorlar

Sokak hayvanlarına iç dış parazit ve aşıuygulaması gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi, bu uygulamayla hayvanlarınsağlıklı bir yaşam sürmesini sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanlarınınsağlığı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ilçe genelindeçalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, uzman veteriner hekimlerbelediyeye ait mobil araçlarla sokak hayvanlarının yaşam alanlarına ve siteleregiderek, kuduz aşısının yanı sıra pire ve kenelere karşı iç dış parazituygulaması gerçekleştiriyor. Can dostlarımızın sağlık kontrollerini de yapanekipler, bu uygulamayla hayvanların sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı oluyor.

“Sağlıklı Yaşamalarına Yardımda Bulunuyoruz”

Sokak hayvanlarının yanında olduklarınıbelirten Esenyurt Belediyesi Veterineri Mustafa Avşar, “Belirli periyotlardasokak hayvanlarını aşılama çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşılar; iç dışparazit ve kuduz aşılarından oluşmakta. Site sakinleri bizimle iletişimegeçtikten sonra belli bir çalışma planı oluşturuyoruz. Böylelikle candostlarımızın sağlıklı yaşamalarına yardımda bulunmuş oluyoruz” dedi.

“Sokak Hayvanlarının Yanındalar”

Belediye ekiplerinin özverili bir şekildeçalıştığını söyleyen Fatma Kılıç şöyle konuştu: “ Burada hayvanseverarkadaşlarımla beraber mücadele veriyoruz. Sağ olsun bugün de belediyeveterinerlerimiz geldi. Onların yardımıyla bütün kedilerimize iç dış parazit vekuduz aşılarını yaptık. Belediye ekiplerine sağlamış oldukları bu özveriliçalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çevredeki bütün minik dostlarımızabugün uygulama yapıldı. Esenyurt Belediyesi’ne sokak hayvanlarının yanında olduğuiçin tekrardan teşekkür ediyorum.” 

qdzjhx8erjvf4onsf3pw9g6m.jpg

cmbw5cpdigvtIeolns2xsuba.jpg

pbg5zcr0kvklvsuuw8anxywd.jpg

Ivbadtpmzzwujjn2t8dyepa0.jpg

3hrkIf1ve9ulstrbqyltqxwc.jpg

dx0byasrvdxptgeb89urfklp.jpg

icxponh2wmejzp84qve1nfrx.jpg

pae4e5wq0hm6mstdkx9rs7vo.jpg

am9firg0th5sr2oddxvebhk4.jpg

8rpIazgw9kj4a7vnxculfh12.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.