SORU ZİNCİRİ KARAMOLLAOĞLU İLE DEVAM ETTİ

SORU ZİNCİRİ KARAMOLLAOĞLU İLE DEVAM ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelttiği, "128 milyar dolar ve Berat Albayrak nerede?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelttiği, "128 milyar dolar ve Berat Albayrak nerede?" sorusuyla başlattığı kampanyaya Millet İttifakı'nın diğer liderleri de yeni sorularla dahil oldu.

Akşener'in sosyal medya hesabından Karamollaoğlu'na yönelttiği, "Sizde yeni bir bilgi var mı?" sorusuna Karamollaoğlu, "İnsanımız her şeyin farkında" diye yanıt verdi ve Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'a "Öyle değil mi" diyerek soru zincirini devam ettirdi.

Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?"

UYSAL DA KARAMOLLAOĞLU'NA YANIT VERDİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da Karamollaoğlu'na şu yanıtı verdi:

"Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım

İrtibatta kalalım!"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.