Sporcular Haliç’te Cumhuriyet’e Kürek Çekti

Sporcular Haliç’te Cumhuriyet’e Kürek Çekti

Sporcular Haliç’te Cumhuriyet’e Kürek Çekti

Cumhuriyetimizin 99. Yılında Haliç’e açılan sporcular, Cumhuriyet için kürek çekerek Haliç’in ortasında Türk bayrakları açtı. Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe, 30 kano ve 143 sporcu katıldı.

Beyoğlu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir etkinlik düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde 30 kano ve 143 sporcu, Beyoğlu Hasköy Yelken Kulübü önünden Haliç’e açıldı. Haliç Köprüsü ile Unkapanı Köprüsü arasında 2 bin 600 metrelik alanda düzenlenen ‘Cumhuriyete Kürek Çekiyoruz’ adli etkinlikte sporcular, Türk bayrakları açarak Cumhuriyetin 99. yılını kutladılar. Cumhuriyete kürek çekilen etkinliğe Altınboynuz, Galata, Pera, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Rumeli Üniversitesi, Balat ve Nova olmak üzere toplamda 8 kürek takimi katilim sağladı. Takımlar denizin ortasında Türk bayraklarını açarak Haliç’te görsel bir şölen oluşturdu.

CUMHURİYETİMİZİN KAZANIMLARINI TÜM GENÇLERE, TÜM MİLLETİMİZE ANLATMAYA ÇALIŞTIK

Etkinliğe ilişkin konuşan Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, “Beyoğlu Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin 99. yılında aslında 100. yıla girmeye hazırlandığımız bu günlerde biz de birçok etkinlikle kutlamalara katildik. Aslında Cumhuriyetimizi doyasıya kutladık. Cumhuriyetimizin kazanımlarını tüm gençlere, tüm milletimize anlatmaya çalıştık. Gençlerimizle beraber olmak, Haliç’te olmak, denizde olmak gerçekten çok güzel. Bu güzel günde Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz aslında ilk gününde Türk bayrağının sancağı altında mavi sularda bu güzel havada birlikte olmak bizi gerçekten gururlandırdı. Sporcularımızın heyecanı da görülmeye değerdi” dedi.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.