Su Baskınlarına Anında Müdahale

Su Baskınlarına Anında Müdahale

Esenyurt Belediyesi ekipleri, gün boyu devam eden sağanak yağışlardavatandaşların olumsuzluk yaşamaması için yoğun çaba harcadı. Yağış öncesi mazgaltemizliklerini yapan ekipler, su baskını yaşanan bodrum katlarda tahliye vetemizlik çalışmaları yürütüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kod uyarılarınıdikkate alan Esenyurt Belediyesi ekipleri erken tedbir alarak ihbarlara anındacevap verdi. Gün boyu yoğun mesai harcayan ekipler, sağanak yağışlar nedeniyle subaskını yaşanan bodrum katlarında yağmur sularını tahliye etti. Bodrumkatlarındaki evlerde temizlik çalışması da yürüten ekipler, İSKİ’ye destekamacıyla tıkanan rögarları ve kanalları da vidanjörlerle açtı. Yağmur öncesi ilçegenelindeki mazgalların temizlik çalışmalarını tamamladıklarını belirten yetkililer,yoğun yağışlar nedeniyle herhangi bir can kaybının olmadığını, yağmur suyutahliyelerinin ise devam ettiğini bildirdi.

5qylt3reur4szjsynw0emgch.jpg

mwsprja36bpct1uq0xyfzrfs.jpg

3ljzlrytrjo4n1kpmfbxcx5w.jpg

xn50ogbqswnIfvj8cuyvq149.jpg

8kmae6iplqIqg2fkhonvea4y.jpg

ojh0kttdpr82msqjqy4nhdxI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.