Şükrü Genç; "Hikayelerden dersler çıkarmalıyız”

Şükrü Genç; "Hikayelerden dersler çıkarmalıyız”

Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin düzenlediği ‘Meslekleri Tanıyoruz’ etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Belediye başkanlığı hakkında öğrencilere bilgi veren

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi “Gelecek Benim, Ben Geleceğim” projesi kapsamında yenileme çalışmaları yapılan okullar arasında bulunan Uskumruköy Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul aile birliği ve öğretmenlerle yapılan toplantının ardından okulun Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin düzenlediği Meslekleri Tanıyoruz etkinliğinde öğrencilerle buluşan Başkan Genç,  belediye başkanlığı hakkında bilgi verdi. Ziyarete Başkan Şükrü Genç’in yanı sıra okula ismini veren Ali Akkanat, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun, Uskumruköy Muhtarı Halil Özkaya, birim müdürleri ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.