ŞÜKRÜ GENÇ:  SARIYER’İN GELECEĞİNDEN ENDİŞELİYİM

ŞÜKRÜ GENÇ: SARIYER’İN GELECEĞİNDEN ENDİŞELİYİM

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in aday belirleme süreci ile ilgili yaptığı basın açıklaması halkın yoğun katılımıyla miting havasına döndü.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP’nin aday belirleme süreci ve yerel seçimlere dair görüşlerini Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaştı.

Sarıyerlilerin yoğun katılım gösterdiği ve ‘Sarıyer’in Başkanı’, ‘Sarıyer Giderse İstanbul Gider’, ‘Sarıyer Seninle Gurur Duyuyor’ ve ‘Hak, hukuk, adalet’ sloganları ile karşıladığı Genç, aday belirleme sürecinin objektif ve tutarlı bir şekilde yapılmadığını belirterek, “Komşularım için endişeliyim” dedi. 15 yıllık evladım diye hitap ettiği Sarıyer’den CHP yetkililerine seslenen Genç, sürecin yeniden değerlendirilmedi için 18 Şubat’a kadar beleyeceğini söyledi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bundan tam 15 sene önce, %27 oy oranı ile başladığımız yolculuğu 2009 seçimlerinde %37, 2014 yılında %52, 2019 yılında ise %60’lara taşıdık. Bir çocuğun doğumundan 15 yaşına gelişi gibi Sarıyer’i birlikte büyüttük. Her kesimden verilen bu oy için tüm Sarıyer’e teşekkür ederim. Çalışma arkadaşlarımla birlikte on beş yıl emek harcamış, alın teri dökmüş, büyük mücadele ortaya koymuş bir belediye başkanı olarak adaylık sürecimin sonucunu televizyon ve sosyal medyadan takip ederek öğrenmek zorunda kalmış olmam 100.yılını geride bırakan partimizin kültürüyle bağdaşmamaktadır" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.