Sultangazi'de Bu Kez Çeşmeden Salep Aktı

Sultangazi'de Bu Kez Çeşmeden Salep Aktı

Sultangazi Belediyesi, kar yağışıyla birlikte tam anlamıyla kendini hissettiren kış mevsimini vatandaşlara sıcak salep ikramında bulunarak karşıladı.

Sultangazi Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’ndaki çorba çeşmesinden bu kez salep aktı. Vatandaşlara sıcacık salep ikramında bulunan belediye, kış mevsimine içleri ısıtan bir karşılama yapmış oldu. Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, radyocu Ayhan Güngör(Hop Dedik Ayhan) ve meclis üyeleri çeşmeden akan sıcacık salepleri Sultangazililere ikram etti.

Sultangazi Belediyesi’nin ikramlarının devam edeceğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, “Haseki Hastanesi Acil Servisi önünde her akşam çorba ikramımız devam ediyor. Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun’un talimatıyla kısa süre önce kütüphanelerimizde ders çalışan çocuklarımız için sıcak çorba ikramına başladık. Belediye olarak her ortamda komşularımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Öte yandan soğuk havalarda sokaktaki canlar da unutulmadı ve ilçe genelindeki mama dağıtımları belediye ekiplerince yoğun bir şekilde sürdürüldü.

salep-6-800x533.jpg

salep-4-800x533.jpg

salep-1-800x533.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.