Sultangazili Kadınlar Spora!

Sultangazili Kadınlar Spora!

“Kendine değer ver, hayatında spora yer ver” sloganıyla yola çıkan Sultangazi Belediyesi, kadınları spor merkezleriyle bu..

“Kendine değer ver, hayatında spora yer ver” sloganıyla yola çıkan Sultangazi Belediyesi, kadınları spor merkezleriyle buluşturuyor. 5 ayrı belediye hizmet binasında oluşturulan spor merkezleri, kadınlara fitnesstan plates eğitimine kadar farklı branşlarda spor imkanı sunuyor. 

Sağlıklı bir yaşam için şüphesiz ki düzenli spor yapmak gerekiyor. Ancak kimi bunu göz ardı ederken kimi de uygun ortam bulamadığı için spor yapamıyor. “Kendine değer ver, hayatında spora yer ver” sloganıyla yola çıkan Sultangazi Belediyesi, kadınları spor merkezleriyle buluşturuyor.

Çalışan ve ev kadınlarının rahatça spor yapabilmeleri için Sultançiftliği Hizmet Tesisleri, 50. Yıl Hizmet Tesisleri, İsmetpaşa Hizmet Tesisleri, Uğur Mumcu Hizmet Tesisleri ve Nurettin Uzun Hizmet Binası’nda spor merkezleri oluşturuldu. Konusunda uzman kadın eğitimciler, haftanın 6 günü fitness, aerobik ve plates eğitimi veriyor.

Kurslar kadınlardan da yoğun ilgi görüyor. Öyle ki spor merkezlerine katılanların sayısı her gün daha da artıyor. Spor merkezleri kayıtlar hala devam ediyor. www.sultangazi.bel.tr adresine girerek ya da 444 23 32 numaralı çağrı merkezini arayarak sağlıklı yaşam için bir adım atabilirsiniz. 


Kaynak: Sultangazi Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum