SULTANGAZİ'YE YENİ SPOR TESİSİ

SULTANGAZİ'YE YENİ SPOR TESİSİ

İBB'nin yapımında son aşama geldiği ve bölge halkının açılışını merakla beklediği Sultangazi 75. Yıl Yüzme Havuzu için kayıtlar başladı.

İstanbulluların spor yapabilmeleri amacıyla şehrin farklı noktalarında yeni tesis ve sportif alanlar yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultangazi ilçesinde inşa edilen 75. Yıl Yüzme Havuzu'nu yakın zamanda hizmete açıyor.

HAVUZ, FİTNESS, PİLATES, STEP-AEROBİK

İnşaat çalışmalarının tamamlandığı, çevre düzenlemesi ve tefrişat işlemlerinin son aşamaya geldiği Sultangazi 75. Yıl Yüzme Havuzu 4 bin 653,24 m² toplam arsa üzerinde,  9 bin 317,41 m²'lik  inşaat alanıyla yapıldı. Tesiste yarı olimpik bir yüzme havuzunun yanında kadın ve erkek fitness salonları ile stüdyo spor salonu bulunuyor. Tesis bu alanlarda yüzmenin dışında fitness, pilates step ve aerobik branşlarında da hizmet verecek.

KAYITLAR BAŞLADI

Hizmet vereceği branşlarda kayıt almaya başlanan tesisin açılması ile birlikte seans bazında aylık 225.000 kişiye spor yaptırması bekleniyor. Spor yapmak isteyenlerin şahsen giderek kayıt olabileceği 75. Yıl Yüzme Havuzu  Sultangazi ile birlikte Gaziosmanpaşa'nın da spor tesisi ihtiyacını karşılayacak.

 


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.